Genieten van de kleine dingen in het leven

Genieten van de kleine dingen in het leven

happy4u

51 jarige vrouw op zoek naar een man uit Utrecht

Afkomst Utrecht
Postuur Mollig
Gewicht Niet ingevuld
Lengte 168CM

Hallo! Wat leuk dat ik je opgevallen ben! Vind je het leuk om wat meer van mij te weten? Ja? Oké, dan zal ik mijn best eens doen om een stukje van mezelf in woorden te vatten..

Genieten. Dat is wel zo’n beetje waar ik voor sta en voor ga. Ik geniet graag, en kan het ook goed, al zeg ik het zelf 😉
Ik zie graag geluk in de kleine dingen in het leven. Een mooie zonsopkomst, precies het juiste liedje op het juiste moment, een verscholen kronkelweggetje om lekker te toeren.. Dat soort verscholen gelukjes maken mijn dag. En wat zou ik die momentjes graag met iemand delen!

Gepassioneerd, loyaal, zelfbewust en authentiek zijn slechts enkele van de woorden die goed bij mijn karakter passen. Kun jij je vinden in mijn kijk op het leven, en ben je klaar om het hart van deze hopeloze romanticus te komen stelen? Doe je best!

Stuur bericht naar happy4u